Senarai Harga Premium Beautiful

 Harga Premium Beautiful adalah mampu milik oleh semua wanita. Bandingkan kelebihan yang anda akan dapat dengan pelaburan yang dilakukan jika pergi ke Slimming Centre atau membeli produk pelansingan atau korset jenama biasa.


Set Premium Beautiful ini didatangkan dengan 2 jenis material. Jenis yang hitam (Classic) dan juga jenis yang berwarna kelabu (Elegance)

Jadi setiap jenis ni harga adalah berbeza ye, mengikut jenis dan size. Rakan2 boleh rujuk carta yang saya pamerkan kat bawah ni untuk tahu harga sebenar.

Alaaa...kalau nak tahu harga..rajin2 tekan no saya ye..019-999 1229
PRODUK SUPER BRAND
JAMINAN SEUMUR HIDUPsenarai harga Premium Beautiful adalah mengikut size si pemakai. Setiap individu berbeza size dan berbeza harga. So kena pastikan saiz yang tepat ye sebelum menyarungkan Premium Beautiful. Biar sedap2 pakai..biar selesa..biar senang...biar berbaloi2..
Harga Premium Beautiful Elegance sedikit berbeza jika dibandingkan dengan Premium Beautiful Classic kerana design yang lebih menawan, kualiti yang lebih menonjol disulami dengan benang emas sebagai penarik. Cantik tau...pegang dan rasa material setiap jenis amat berbeza.

Untuk mendapatkan bentuk badan yang menarik dan penjagaan kesihatan badan yang lengkap dan menyeluruh, saya amat2 lah mencadangkan supaya pemakain hendaklah selama 8 jam sehari. Pakai full set tau Premium Beautiful ni...jangan pula pakai separuh je...

rakan2 yang berminat boleh hubungi saya untuk mengetahui:
harga sebenar
promosi dan rebate
saiz yang tepat
cara bayaran

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.comNo comments:

Post a Comment