Monday, October 5, 2015

CARA UKUR SIZE PREMIUM BEAUTIFUL

CARA UKUR YANG TEPAT

Semesti untuk memastikan keselesaan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL, 
Pastikan size yang tepat dan betul. Baru sedap pakai. Baru selesa dipakai. Baru senang dipakai. Dibawah ni saya kongsikan cara yang tepat untuk mengambil ukuran badan sendiri:
ikuti arahan dalam gambar ini untuk mendapatkan 4 tempat yang nak di ukur.

1.  ATAS DADA. Gunakan pita ukur untuk mendapatkan size Puncak Dada. Betul-betul berada atas puting payudara anda. Pastikan tali tidak kendur ye untuk dapatkan ukuran yang tepat. Ambil ukuran dalam cm ye bukan inci.


2. BAWAH DADA. Ukuran ini untuk mengetahui size cup coli anda. Letak pita ukur di bawah payudara. Ambil ukuran dalam cm ye.

3. PINGGANG. Perlu ukur size pinggang anda. Letak pita ukur tepat pada pusat. Pastikan pita tidak kendur. Size pinggang penting untuk menentukan saiz seluar dan bengkung yang sesuai untuk anda. Letak betul2 atas perut ye..Opps kalau perut buncit letak atas perut anda. Lepas pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni, konfem hilang yang buncit tu.

4. PUNCAK PUNGGUNG. Ukur bahagian ini jangan terlalu ketat atau longgar. Size yang tepat untuk menentukan seluar yang anda pakai selesa.taraa..dah siap ukur boleh hubungi saya untuk saya menentukan size PREMIUM BEAUTIFUL anda. Dah dapat size tentu akan dapat tahu harga yang sebenar kerana harga PREMIUM BEAUTIFUL adalah berbeza mengikut size.


Pastikan anda membeli dengan pengedar yang sah dan AKTIF ye. Untuk memdapatkan jaminan seumur hidup Korset PILIHAN anda.

hubungi saya untuk mengetahui saiz PREMIUM BEAUTIFUL ANDA

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.comNo comments:

Post a Comment