Friday, November 6, 2015

Lapan keistimewaan Premium Beautiful


1) Superbrand
High quality & high quantity lebih 23 thn dalam pasaran

2) Lifetime warranty
Repair free seumur hidup , tang mana yg nak repair free je walaupun tmpt yg sama repair banyak kali..

3) Teknologi Jepun ,US, Jerman, Taiwan
Ini mmg buatan malaysia ,kilang kt malaysia jahit kt malaysia tetapi teknologi ,fabrik, benang semua import dari negara2 ni

4) FIR
Teknologi fir yg digunakn untuk perubatan .biasanya kami pggil pb ni corset anti kanser .
FIR ni baik utk melancarkan darah

5) Pengiktirafan
Baik utk tulang blkg dan slip disc.. Di iktiraf pakar tulang US

6) Fabrik
Tak panas tak sejuk fabrik bermutu tinggi seakan fabrik pakaian renang/ penyelam
Fabrik terbaik dalam serapan dan anti bau

7) Kuasa regangan
Bile pakai tak macam robot . Corset ikut kita bukan kita ikut corset . Nak solat nak jogging  nk exercise  mudah pakai PB takde masalah malah hasil berganda

8) 70% 30% 100%
PB adalah alternative / rawatan termurah utk sihat dan cntik.mksudnya klu org beli pape nk cntik jevtp klu pkai pb leb dpt sihat dan cntik pastu confident

 Pkai #pbcorset  lebih selamat dr makan pil@  pembedahan@krim


Jom kita cantik dan slim sama-sama.Jangan jeles lak bila lihat badan rakan2 mantop jer..kita pun boleh..tidak mustahil tau...

meh hubungi saya..kita set appoinment..kita fitting PB...

NURAH
019-999 1229

Wednesday, October 14, 2015

Peranakan makin cantik dengan Premium Beautiful


Peranakan jatuh....penah terjadi kesah macam ni...menjadi mimpi ngeri setiap wanita...mintak2 dijauhkan dari perkara macam ni...tambah2 dah beranak ramai ni...tapi dengan doa je boleh ke perkara ni dijauhi...

Ibu-ibu juga perlu ikhtiar..berusaha jaga diri..pasang badan.Bagi cantik dan mantoopp..

Hari ni saya nak share tentang testimoni pelanggan yang pakai Premium Beautiful dalam pantang. Memang terbukti boleh menaikkan rahim ke tempat asal. Jadi tiada lagi masalah peranakan jatuh. Seksa tau..kesannya untuk jangka masa yang panjang...



Premium Beautiful ni akan membantu menaikkan peranakan. Dengan pemakaian yang berterusan pasti berbaloi dengan harga yang di laburkan..Best kan..jaminan seumur hidup..

Saya juga berkongsi pengalaman sendiri...dengan rakan2..saya melalui 2x pembedahan untuk anak saya.Memang sangat rungsing, rasa susah hati, sebab perut dah kedepan..melebihi tempat jahitan...

Pasal tu bila rakan mencadangkan set Premium Beautiful saya tanpa ragu2 mencubanya. Dan saya memang rela nak pakai Premium Beautiful.

Hasilnya memang saya dapat rasakan perubahan dalam diri.Perut dah makin kempis,buang angin tanpa tersekat lagi..lega rasanya...

Jom rasai pengalaman yang hebat ini...dah cuba pasti akan jatuh cinta...pasti akan merasai kehangatannya..

Rakan2 boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan. Tinggalkan no telefon dan saya akan segera hubungi...

NURAH 019-999 1229
PB Expert

Tuesday, October 13, 2015

Kini mampu miliki Premium Beautiful

Ramai yang cakap harga PB ni mahal...
eh..mahal sangat ke..jika nak compare dengan pelaburan yang anda dapat memang berbaloi tau...

jimat pegi pusat pelangsingan..sekali pergi mau ribu2..jimat dari beli pil pelangsingan..tapi susah nak abiskan...jenis xde disiplin untuk makan pil...haa..rugi jgk mcm tu...

jadi apa kata rakan2 cuba je sarung PB ni kat badan...sehari maksimum 8 jam pakai..
mesti anda terpaksa jadi kurus tau...

Nak makan apa2 je ikut selera xde masalah..x perlu diet yang ketat..x perlu kontrol nafsu makan...cuma bila pakai PB ni makan sikit pun dah rasa kenyang..tong perut kita ni cepat je rasa penuh..rasa kenyang...automatik dengan cara ni boleh kawal makan....

disamping itu bila pakai PB ni memang akan cepat bakar kalori tau...macam berjoging jer..tambah2 bila pakai masa hari kita bekerja..lagi cepat terbakar kalori...

memang terbaik la...

jika berminat nak mencuba..jom kita set kan tarikh apoinmen...kita fitting PB dan rasai kehangatannya...

hubungi saya
NURAH 019-999 1229

Monday, October 12, 2015

Premium Beautiful Kini Boleh Secara Ansuran

Harga Premium Beautiful mahal?
Teringin mencuba
Teringin nak kurus macam rakan2 yang lain..
tapi..hadapi masalah pulak nak bayar cash...
jangan risau kawan2...kini set Premium Beautiful idaman anda boleh dibeli secara ansuran..

menarik kan....jom segera dapatkan Premium Beautiful daripada pengedar yang sah dan aktif sahaja...

Jaminan seumur hidup
Life Time Warranty
Produk yang diiktiraf oleh Superbrand


Untuk menikmati kaedah pembayaran secaran ansuran rakan2 boleh hubungi saya 
NURAH
019-999 1229

saya setkan temujanji


pilih jer set Premium Beautiful yang menjadi idaman anda. Yang hitam menawan kalbu atau yang Elegance menggetarkan jiwa.




Saturday, October 10, 2015

PREMIUM BEAUTIFUL BY NURAH: Senarai Harga Premium Beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL BY NURAH: Senarai Harga Premium Beautiful:  Harga Premium Beautiful adalah mampu milik oleh semua wanita. Bandingkan kelebihan yang anda akan dapat dengan pelaburan yang dilakukan ji...

Friday, October 9, 2015

Tidur Lebih Lena Dengan Bio Velocity Sleep Mate

Tidur yang lena adalah satu pilihan.Setelah penat bekerja, tidur yang lena merupakan satu nikmat yang terindah. Setiap insan berhak memiliki keistimewaan tanpa batasan ini..

Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah seperti:
*Tekanan darah tinggi
* Senggugut
*Masalah gout
*Pesakit kencing manis
* Pesakit asma
*Pesakit strok
*Menghadapi tekanan kerja



 Mampu mengubah rutin tidur anda ke arah lebih berkualiti




 Testimoni pengguna yang mempunyai masalah slip disc






Hadiah kan tilam ajaib ini pada yang tersayang. Ibu ayah di kampung...

Hadiah kasih sayang penuh bermakna...buat mereka.

Hubungi saya wakil pengedar yang sah
NURAH
019-999 1229


Thursday, October 8, 2015

BERPANTANG CARA MODEN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Untuk ibu-ibu dalam pantang, bolehla menggunakan bengkung moden ala-ala Premium Beautiful.

Senang, Cepat, Berkesan

Hasil yang pasti memuaskan ibu-ibu untuk medapatkan kembali bentuk badan anda.

Lepas pantang....nak buat apa dengan bengkung ni?...ruginya beli mahal2 tapi simpan je...

Jangan simpan tau..pemakaian bengkung ini boleh diteruskan selama-lamanya...lepas pantang masih boleh digunakan.

Jaminan seumur hidup tau..mana ada bengkung yang ada jaminan macam ni..
Pakai masa pantang je..dah abis pantang terus simpan..

Atau..ada jugak ibu2 yang masih pakai bengkung pantang semasa pergi bekerja...nak jugak tahu pengalaman rakan-rakan ibu...


haa..kan ada cara yang senang macam ni...sarung jer Korset Premium Beautiful ini..

lepas pantang boleh sambung pakai lagi..sampai bila2 rakan2 suka nak pakai...
dah selalu tersarung kat badan..mesti rasa x lengkap jika satu hari x pakai...
 ingin mencuba set pantang Premium Beautiful
pastikan membeli dari agen yang sah sahaja
untuk memastikan rakan2 dapat jaminan seumur hidup
khidmat selepas jualan

hubungi saya kita set appointment ye
jika nak bayar secara installment diterima

NURAH
019- 999 1229





 


Wednesday, October 7, 2015

Cantik Menawan Dengan Premium Beautiful


Inilah mesej gembira yang disampaikan oleh customer Premium Beautiful...hanya mereka yang menyarungkan sendiri 

di badan akan dapat merasai kehangatan sentuhannya...

Penampilan diri terasa lebih yakin dan bermakna
Tahap keyakinan diri yang tinggi melebihi segalanya...

Terasa hari begitu indah dan sempurna...



Baru 1 hari..bayangkan jika dah bertahun-tahun PB melekap kat badan....mesti mabelesss...hasilnya....


nah..tunggu apa lagi...rebut peluang yang ada..jadilah orang terawal untuk memilikinya .

Jangan jeles pulak dengan kawan2 yang dah dapat bentuk badan idaman....

Lagipun PB ni bukan untuk cantik jer tau..Untuk kesihatan badan...

Sila dapatkan daripada pengedar yang aktif dan sah sahaja...untuk menjamin ketulenan Premium Beautiful anda...untuk jaminan seumur hidup...

hubungi saya PB expert

Love:
NURAH
019-999 1229



Monday, October 5, 2015

PREMIUM BEAUTIFUL kenapa saya perlu pilih.

MEMILIH PREMIUM BEAUTIFUL ADALAH  YANG TERBAIK



1. Selalu jer dengar orang cakap pakai Korset ni badan berasa panas?

  • PREMIUM BEAUTIFUL dihasilkan oleh teknologi tinggi
  • Menggunakan fabrik semulajadi seperti fiber, nilon, dan tetron
  • Mempunyai kuasa menyerap dan telap udara
  • Jadi pakai Korset pada hari panas pun badan takkan rasa panas.
2. Pakai Korset ni nanti ganggu perjalanan darah dan kesihatan kita kita ker?
  • Fabrik PREMIUM BEAUTIFUL disulami cahaya infra merah jarak jauh
  • Direka khas mengikut kajian bidang ergonomi.
  • Menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan kadar metabolisme 
  • Fabrik mempunyai kuasa penyerapan yang baik sesuai untuk pemakaian seharian
  • Pemakaian jangka panjang dapat hasilkan kontur badan yang menarik

3. Kalau saya baru lepas bersalin bila masa sesuai saya nak pakai?

  • Ukuran badan diambil 3 hari selepas bersalin
  • Yang bersalin normal boleh pakai selepas hari ke-7-10
  • Jika melalui pembedahan boleh dipakai selepas 10-14 hari
  • Jadi ambil peluang waktu pantang untuk menjaga penampilan diri
  • Memakai dari awal boleh mendapat kesan yang baik dalam masa singkat.
  • Dapat mengembalikan rahim ke tempat asal
  • Nanti tiada lagi masalah rahim jatuh


4. Jika saya pakai, berapa lama boleh nampak kesan. Cepat ke lambat?

  • Proses yang konsisten
  • Hasil sejurus lepas sarung jer PREMIUM BEAUTIFUL
  • Memakai secara konsisten selama1-6 bulan berdasarkan keadaan badan
  • Bulan pertama lemak akan beralih ke tempat asal
  • Hari 1-15 kita tidak berasa selesa, ketat merupakan tempoh penyesuaian
  • Lepas je tempoh ni akan terus berasa selesa
  • Jika sehari tidak memakainya pasti tidak lengkap 
  • Amalkan pemakaian selama 8 jam sehari untuk hasil yang maksimum
5. Saya mempunyai payudara kendur dan menggelebeh?
  • Coli yang direka khas dengan jahitan 3 keping cawan coli berstereoskopik.
  • Boleh menapung payudara yang jatuh
  • Menumppukan kepada kedudukan yang betul
  • Menyelaras perut yang menonjol
  • Menegakkan dan mengukuhkan kedudukan payudara
  • Dapat menampung size payudara yang besar sepenuhnya

6. Jika saya nak pakai seluar je camne?
  • Adalah perlu untuk memakai set lengkap PREMIUM BEAUTIFUL untuk kontur badan yang menawan
  • LONG BRASSIERE berfungsi untuk menyelaraskan kontur dibahagian dada,pinggang,perut,pinggul, dan paha
  • WAIST NIPPER dapat menyelaraskan kontur dada dan perut. Meningkatkan kedudukan dada dan membentuk pinggang
  • LONG GIRDLE dapat membentuk kontur bahagian pinggul,perut dan paha yang cantik.
  • Jadi untuk hasil yang memuaskan pastikan anda memakai set yang lengkap





Harap jawapan saya ni dapat membantu rakan-rakan yang masih ragu untuk memilih Korset yang sesuai.


Penuhkan ilmu, cari info, rasa yakin, baru boleh teruskan niat untuk memakai korset.

Rakan2 boleh hubungi saya

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.com





CARA UKUR SIZE PREMIUM BEAUTIFUL

CARA UKUR YANG TEPAT

Semesti untuk memastikan keselesaan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL, 
Pastikan size yang tepat dan betul. Baru sedap pakai. Baru selesa dipakai. Baru senang dipakai. Dibawah ni saya kongsikan cara yang tepat untuk mengambil ukuran badan sendiri:
ikuti arahan dalam gambar ini untuk mendapatkan 4 tempat yang nak di ukur.

1.  ATAS DADA. Gunakan pita ukur untuk mendapatkan size Puncak Dada. Betul-betul berada atas puting payudara anda. Pastikan tali tidak kendur ye untuk dapatkan ukuran yang tepat. Ambil ukuran dalam cm ye bukan inci.


2. BAWAH DADA. Ukuran ini untuk mengetahui size cup coli anda. Letak pita ukur di bawah payudara. Ambil ukuran dalam cm ye.

3. PINGGANG. Perlu ukur size pinggang anda. Letak pita ukur tepat pada pusat. Pastikan pita tidak kendur. Size pinggang penting untuk menentukan saiz seluar dan bengkung yang sesuai untuk anda. Letak betul2 atas perut ye..Opps kalau perut buncit letak atas perut anda. Lepas pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni, konfem hilang yang buncit tu.

4. PUNCAK PUNGGUNG. Ukur bahagian ini jangan terlalu ketat atau longgar. Size yang tepat untuk menentukan seluar yang anda pakai selesa.



taraa..dah siap ukur boleh hubungi saya untuk saya menentukan size PREMIUM BEAUTIFUL anda. Dah dapat size tentu akan dapat tahu harga yang sebenar kerana harga PREMIUM BEAUTIFUL adalah berbeza mengikut size.


Pastikan anda membeli dengan pengedar yang sah dan AKTIF ye. Untuk memdapatkan jaminan seumur hidup Korset PILIHAN anda.

hubungi saya untuk mengetahui saiz PREMIUM BEAUTIFUL ANDA

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.com















Sunday, October 4, 2015

BIO VELOCITY SLEEP MATE

Peneman Tidur Yang Sempurna



Melegakan sakit kepala 

Sakit haid

Sakit perut

 Menghilangkan kesakitan otot

Melegakan kesakitan gastrik

Melegakan sakit belakang

Menolong ketegangan leher 

Melegakan rasa kebas


CIRI-CIRI ISTIMEWA


1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti



CARA PENJAGAAN
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.
Cara Penggunaan
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam.


HADIAHKAN PENEMAN TIDUR YANG TERBAIK KEPADA IBU AYAH DI KAMPUNG. Pasti akan mengukir senyuman di wajah kesayangan anda.
Hubungi saya
NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.com


Premium Beautiful : TESTIMONIALS BERJAYA KURUS

Semakin banyak testimoni yang berjaya dikumpul.
 Semakin ramai yang gumbira. Bentuk badan idaman berjaya dimiliki. 
Hanya sedikit pengorbanan, masa,tenaga,wang
Uuntuk sebuah kesihatan diri yang berpanjangan.

Lihatlah wajah2 yang ceria...gembira...tidak terluah dengan kata-kata...

Hanya ekspressi wajah mentafsir segalanya...

dari hati...

kami gelarkan mereka yang berjaya sebagai 

TSUNAMI PREMIUM BEAUTIFUL

Lihat perbezaan sebelum dan selepas

terus nampak shape, mengancam gitu

nampak tu dah kurus


tengok, dah cantik bila pakai dress


muka yang ceria selepas sarung PB

akak ni badan besar cikit pun boleh nampak mengamcam


asyik pegang pinggang je bila pakai PB ni..awesome


now u see, now u feel


trade mark memang tangan kat pinggang ni


aduhhh..tak tertahan tengok gambar mereka yang berjaya ni...
teringin sangat2 seperti mereka...

haa..ini gambar saya sendiri...bukti pakai Premium Beautiful...saiz seluar dah makin kecil. dulu XL sekarang L..agaknya boleh pakai M pulak lepas ni..baru sebulan pakai dah tukar size...mood gumbira... 

JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA, REBUT PELUANG YANG ADA.


meh, hubungi saya kita set appointment bersama:

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.com


PREMIUM BEAUTIFUL cara basuhan yang betul

Sebagai rujukan untuk pengguna Premium Beautiful saya ingin berkongsi cara basuhan yang betul. Fungsinya untuk memastikan pakaian dalam anda terpelihara. Nak dapatkan warranty seumur hidup mesti jaga dengan betul. Ikuti step dibawah:

  • Larutkan 1 penutup 'liquid wash' dalam air suam.
  • Gunakan baldi atau besen yang besar sikit. Agak2 muat untuk rendam.(untuk jaga tulang korset dari patah)
  • 10 minit je rendam. tak payah tunggu lama sambil gosok2 perlahan macam belai baby gitu...
  • Jirus dgn air bersih. Elok gunakan paip air tu untuk jirus.
  • Toskan guna hanger sekejap. Agak2 air dah tak menitis korang boleh lap guna tuala.
  • Dah puas hati boleh kipaskan. Taraa...
  • Esok dah boleh pakai. Cepat Senang Mudah
Premium Beautiful Natural Wash

kat sini saya nak kongsikan beberapa pantang larang untuk jaga Korset kesayangan ni. Maklumla nak pakai lama kan.

PANTANG LARANG

☺Dilarang menggunakan
syampu atau losyen beralkali tinggi

☺Dilarang menjemur pakaian dibawah 
sinaran cahaya matahari

☺Dilarang menggunakan seterika

☺Dilarang menggunakan mesin basuh

☺Dilarang memerah pakaian untuk tujuan 
mengeringkan air

korang gunakan je Premium Beautiful Natural Wash ni je. Tap perlu letak softlan untuk wangi sebab PB Wash ni memang dah sedia wangi. Sebotol boleh tahan hampir setahun. Harga cuma rm50 je. Sangat jimat dan berbaloi2.

berminat untuk memakai Premium Beautiful...

meh, hubungi saya kita set appointment bersama:

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.com



My Dream, My Life, My Victory.: KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL: I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL saya suka..saya suka..Ssaya suka..saya memang nak pakai premium beautiful.Antara sebabnya: dengan pema...

My Dream, My Life, My Victory.: PREMIUM BEAUTIFUL kenapa dirimu begitu istimewa

My Dream, My Life, My Victory.: PREMIUM BEAUTIFUL kenapa dirimu begitu istimewa: Kenapa begitu istimewa, Pilihan ramai wanita, Kecantikan dan kesihatan diutama, Untuk dirimu wanita, Maka lahirlah sebuah inova...

PREMIUM BEAUTIFUL cara pemakaian yang betul dan tepat.

Saya nak kongsikan cara pemakain yang betul dan tepat untuk Premium Beautiful. Jika kena caranya  konfem korang dapat pakai korset ni semudah ABC je..sarung...tarik..ejas sikit..haa dah pun siap..

Oklah ikut step kat bawah ni yea...selamat mencuba..pasti berjaya...

Long Brassiere

  • Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
  • Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
  • Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.
  • Selaraskan tali coli (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli).
  • Pemeriksaan sendiri.



Waist Nipper

  • Gerakkan waist nipper ke bahagian kiri depan, pasangkan cangkuk pertama dan cangkuk yang terakhir. Kemudian pasangkan cangkuk-cangkuk yang lain dari bawah ke atas.
  • Perhatikan garisan tengah.
  • Tali belakang diikat bersilang, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.
  • Pemeriksaan sendiri.

Long Girdle

  • Pakaikan seluar dalam.
  • Tarik dengan perlahan sehingga ke bahagian pinggang, kemudian bengkokkan kaki dan tarik. Selaraskan seluar dalam.
  • Tumpukan lemak yang mengalir ke sekitar bahagian paha ke dalam cawan pinggul.
  • Pemeriksaan sendiri.



nampak senang kan...ala macam korang pakai bra ngan seluar dalam je...mcm biasa la..cuma teknik ni untuk memudahkan korang yang kali pertama pakai...dah lama nanti tentu dah biasa..pejam mata pun boleh pakai..

uolls perlukan komitmen seminggu je..pastu senang je nak urus pakai PB ni..ingat untuk kesan yang memuaskan 


mesti pakai selama 8 jam sehari...jangan pandai-pandai nak skip tau..

 NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL...NAK BENTUK BADAN YANG MENARIK...NAK JAGA KESIHATAN..NAK CANTIK..OF COURSE LER...NAK HARGA SPESEL..

meh, hubungi saya kita set appointment bersama:

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.com







PREMIUM BEAUTIFUL kenapa dirimu begitu istimewa


  • Kenapa begitu istimewa,
  • Pilihan ramai wanita,
  • Kecantikan dan kesihatan diutama,
  • Untuk dirimu wanita,


Maka lahirlah sebuah inovasi kecantikan 

Ciri Ciri Istimewa Premium Beautiful Elegance



  • sentiasa menawan dengan kontur badan yang memukau
  • keselesaan dan kuasa regangan sehingga 360
  • fabrik  bermutu tinggi
  • peredaran udara untuk mengurangkan kepanasan
  • selamat secara ergonomik
  • rekaan anggun dan inovatif
  • sinaran infra merah untuk peredaran darah
Premium Beautiful Korset didatangkan dengan 3 pieces:

Long Bra
  • Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.
  • 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
  • Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


Waist Nipper
  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.


Long Girdle
  • Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.
  • Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.
  • Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
  • Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
  • Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
  • Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.
NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL...NAK BENTUK BADAN YANG MENARIK...NAK JAGA KESIHATAN..NAK CANTIK..OF COURSE LER...NAK HARGA SPESEL..

meh, hubungi saya kita set appointment bersama:

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.com








Friday, October 2, 2015

KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL







I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL

saya suka..saya suka..Ssaya suka..saya memang nak pakai premium beautiful.Antara sebabnya:
dengan pemakaian Premium Beautiful yang berterusan dapat:
  • menyokong tulang belakang
  • mengelakkan sakit belakang
  • menguatkan otot
  • mengelakkan bongkok sebelum usia
  • dilengkapkan dengan F.I.R

APA PENTINGNYA FIR DALAM PREMIUM BEAUTIFUL KORSET


  • Membersihkan darah daripada toksid
  • Menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemah 
  • Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif
  • Memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi
  • Menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan 




Inilah antara sebab kenapa Premium Beautiful sentiasa menjadi pilihan ramai wanita yang selalu mementingkan kesihatan. Disamping itu bonus kecantikan adalah hakmilik setiap wanita. 

Konsep 70% Kesihatan dan 30% Kecantikan


satu bonus untuk wanita.

dapatkan set Kecantikan Premium Beautiful dengan pengedar yang aktif. Ini untuk memastikan anda dapat jaminan seumur hidup yang ditawarkan.

hubungi saya:

NURAH MD NOR
019-9991229
nurahnor@gmail.com